Anti slip vloer nodig?

Bent u op zoek naar een veilige anti slip vloer, die ervoor zorgt dat de kans op valpartijen wordt verkleind? Dan zit u goed met een anti slip vloer van Venthome. Bij Venthome bieden we u een uitgebreid aanbod anti slip vloeren. De tegels van een anti slip vloer hebben een speciaal profiel, waardoor u meer grip heeft. Hierdoor heeft u veel minder kans om uit te glijden en te vallen. Een anti slip vloer draagt zo bij aan veiligheid op de werkvloer, maar ook thuis in uw eigen woning. Een anti slip vloer wordt vaak toegepast in de horeca en in ziekenhuizen, maar ook in badkamers en andere sanitaire ruimtes.Weergave:

Een anti slip vloer van Venthome

De tegels van een anti slip vloer van Venthome zien er niet anders uit dan normale tegels. De tegels die wij bieden zijn sterk en duurzaam maar ook stijlvol. Hierdoor zijn de tegels ook heel geschikt voor toepassingen in huis. U kunt ons aanbod tegels vinden op onze website. Vindt u het toch nog lastig om een keuze te maken? Vraag dan gratis een proeftegel aan. Zo weet u zeker dat u straks de juiste kleur tegels bestelt. Het is ook mogelijk om de tegels te komen bekijken. Zo kunt u makkelijk het complete aanbod tegels met elkaar vergelijken en makkelijk de gewenste tegels vinden. U bent hiervoor van harte welkom in onze showroom, die is gevestigd in Dussen. We geven u graag advies zodat u precies weet welke soort anti slip vloer u nodig heeft!

Een anti slip vloer bestellen

Bij Venthome bieden we u een anti slip vloer van hoogwaardige kwaliteit voor een hele scherpe prijs. We kunnen u lage prijzen bieden doordat we direct inkopen bij de importeur. Er is dus geen sprake van tussenliggende partijen. Zo blijft de prijs van uw nieuwe anti slip vloer laag en betaalt u nooit teveel! De tegels van Venthome vindt u nergens goedkoper!

We hebben bij Venthome een ruime voorraad, waardoor we uw bestelling altijd snel kunnen leveren. We leveren aan zowel particulieren als bedrijven. Of u nu op zoek bent naar een veilige vloer voor in de keuken van uw restaurant of dat u een nieuwe vloer zoekt met extra grip voor in uw badkamer, u vindt het bij Venthome. We laten u graag zien welke tegels wij in ons uitgebreide aanbod hebben, en wat er met een anti slip vloer allemaal mogelijk is. Wilt u langskomen in onze showroom, bel dan even. Wij horen graag van u!